.Home

.Over ons

.Diensten

.Webhosting

.Reseller hosting

.Bestellen

.Webmail

.Contact

Joomla! CMS

Wist u dat er een systeem bestaat waarmee zelfs de minst ervaren computergebruiker zeer eenvoudig zijn eigen website kan bewerken?


Met het Joomla! systeem is het kinderlijk eenvoudig. Wij kunnen uw website geschikt en gebruiksklaar maken. Extenties zoals een webwinkel of en registratiesysteem voegen we toe, totdat de website aan uw eisen voldoet. Meer informatie over het Joomla! Content Management Systeem

Webhosting bij Eureka Connections

Wat is webhosting?

Uw website moet voor altijd voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom staan websites op speciale computers, servers genaamd, in een datacenter met speciale verbindingen. Webhosting is dus het plaatsen van uw website op het internet, makkelijk gezegd. We noemen het Shared omdat meerdere websites samen één fysieke machine delen, om zo kosten te besparen en rekening te houden met het milieu.

Uw website komt terecht op een van onze servers in het Schiphol-Rijk. Omdat uw website op een server centraal in Nederland staat kunt u vertrouwen op kwalitatieve beveiliging tegen elke vorm van bedreigingen (denk bijvoorbeeld aan brand, stroomuitval, waterschade, maar ook diefstal). Door de goed aangesloten infrastructuur is uw website snel opvraagbaar vanaf vrijwel iedere internetaansluiting over de hele wereld.

Wat kost webhosting?

  Basic Advanced Pro
Schijfruimte 500 MB 1000 MB

5000 MB

Dataverkeer 5 GB 20 GB

50 GB

Subdomeinen

onbeperkt

onbeperkt

onbeperkt

Mail adressen

onbeperkt

onbeperkt

onbeperkt

Databases

onbeperkt

onbeperkt

onbeperkt

DirectAdmin

Autoresponders

FTP

PHP5

MySQL

Spamfilter

Backups

Webmail

Statistieken

       
Setup kosten € 25,00 € 25,00

€ 25,00

Abonnement per maand € 5,00 € 8,00

€ 12,00

Bestel (met domeinnaam)


U kunt contact met ons opnemen via de contact knop in het menu.


© Copyright 2006 - 2019 Kvk 30218992 te Utrecht - Op onze diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.