.Home

.Over ons

.Diensten

.Webhosting

.Reseller hosting

.Bestellen

.Webmail

.Contact

Joomla! CMS

Wist u dat er een systeem bestaat waarmee zelfs de minst ervaren computergebruiker zeer eenvoudig zijn eigen website kan bewerken?


Met het Joomla! systeem is het kinderlijk eenvoudig. Wij kunnen uw website geschikt en gebruiksklaar maken. Extenties zoals een webwinkel of en registratiesysteem voegen we toe, totdat de website aan uw eisen voldoet. Meer informatie over het Joomla! Content Management Systeem

Reseller hosting bij Eureka Connections

Met reseller hosting van Eureka Connections kunt u meerdere hosting accounts opzetten onder uw beheer. Wij bieden die pakketten aan in combinatie met het DirectAdmin control panel. Dit is een krachtig paneel waar u eenvoudig uw gebruikersaccounts kunt beheren.

De pakketten zijn eenvoudig te bestellen. Kies op basis van uw behoeften een pakket met een bijbehorende domeinnaam voor het hoofdaccount. Voor uw gebruikers kunt u via ons domeinnamen registreren, maar ook via elke andere registrant.

Reseller hosting pakketten

  Basic Advanced Pro
Schijfruimte 10 GB 20 GB

40 GB

Dataverkeer 200 GB 400 GB

800 GB

Gebruikersaccounts

unlimited

unlimited

unlimited

DirectAdmin

Autoresponders

FTP

PHP5

MySQL

Spam filter

Backups

Webmail

Statistieken

       
Opstartkosten € 25,00 € 25,00

€ 25,00

Abonnement per maand € 15,00 € 22,00

€ 33,00

Bestel (met domainname)© Copyright 2006 - 2019 Kvk 30218992 te Utrecht - Op onze diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.