.Home

.Over ons

.Diensten

.Webhosting

.Reseller hosting

.Bestellen

.Webmail

.Contact

Joomla! CMS

Wist u dat er een systeem bestaat waarmee zelfs de minst ervaren computergebruiker zeer eenvoudig zijn eigen website kan bewerken?


Met het Joomla! systeem is het kinderlijk eenvoudig. Wij kunnen uw website geschikt en gebruiksklaar maken. Extenties zoals een webwinkel of en registratiesysteem voegen we toe, totdat de website aan uw eisen voldoet. Meer informatie over het Joomla! Content Management Systeem

Over Eureka Connections

Het begon allemaal in 2005. Eureka Connections startte met haar eerste project: Webhosting. Het was de bedoeling een kleine hostingdienst te starten met het oog op eigen klanten en mensen die graag behoefte hadden aan één vast persoonlijk aanspreekpunt voor het hosten van hun website. Al snel bleek er veel interesse te zijn voor kwalitatief goede hosting, in combinatie met persoonlijke hulp. Het opzetten van een eenvoudige website of het versimpelen van een bestaande was vaak de hoofdvraag.

Zo is Eureka Connections een organisatie geworden waar iedereen terecht kan voor websites en applicaties die onze zorg verdienen. Wij denken met u mee, en geven u het juiste idee op het juiste moment, zodat uw website zich op een ideale manier ontwikkelt tot iets moois.


© Copyright 2006 - 2019 Kvk 30218992 te Utrecht - Op onze diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.