.Home

.Over ons

.Diensten

.Webhosting

.Reseller hosting

.Bestellen

.Webmail

.Contact

Joomla! CMS

Wist u dat er een systeem bestaat waarmee zelfs de minst ervaren computergebruiker zeer eenvoudig zijn eigen website kan bewerken?


Met het Joomla! systeem is het kinderlijk eenvoudig. Wij kunnen uw website geschikt en gebruiksklaar maken. Extenties zoals een webwinkel of en registratiesysteem voegen we toe, totdat de website aan uw eisen voldoet. Meer informatie over het Joomla! Content Management Systeem

Diensten van Eureka Connections

U kunt bij ons terecht met al uw technische vragen, problemen en concepten. Wij zoeken samen met u een goede oplossing en bespreken de mogelijkheden. Stel, u heeft al een wat verouderde website en u spreekt niet de taal van uw huidige webdeveloper of webdesigner, dan helpen wij u om de orde op zaken te brengen.

Bij al ons werk is kwalitatief hoogstaande webhosting inbegrepen, voor een stabiele en duurzame plek op het internet. Wij beheren zelf onze servers, zodat we altijd zeker zijn dat dat onze software goed hiermee samenwerkt.

Bij iedere website hoort een domeinnaam. Standaard koppelen wij uw bestaande of nieuwe domeinnaam aan het pakket en beheren wij de registratie.

Heeft u al een websiteontwerp, of wilt u een bestaand administratiesysteem koppelen aan uw website? Wij bekijken uw persoonlijke situatie en geven u een passend advies.

U kunt contact met ons opnemen via de contact knop in het menu.


© Copyright 2006 - 2019 Kvk 30218992 te Utrecht - Op onze diensten zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.